grad pageTitle

Blossom

Välkommen till vår webshop för återförsäljare !
 
  
    

Här kan du se alla våra produkter, priser och packstorlekar. Du kan enkelt göra en beställning och du får direkt en orderbekräftelse på mail.


Om du inte ännu är kund, men är intresserad av att beställa från oss, så sänd ett mail till info@blossom.fi och berätta kort om din butik eller webshop så återkommer vi med inloggningsuppgifter. Om du redan är kund men saknar inloggningsuppgifter, eller om du glömt bort dessa, så kontakta oss på info@blossom.fi så hjälper vi dig. Om du glömt lösenordet kan du också klicka på "Glömt lösenord" uppe till höger och följa instruktionerna.


För varje artikel ser du packstorlek vilket också är minimiantal. Du beställer alltid styckevis, t ex om packstorleken är 5 st så beställer du 5 st, 10st, 15 st osv. Om du vill söka efter en artikel så skriver du en del av artikelnamnet eller artikelnumret i sökrutan uppe till vänster. 

För att se alla produkter du valt så klickar du på "Ändra kundvagn", där kan du också ändra i din order. När du är klar med din order så klickar du på "Till kassan" och bekräftar din order.

Om du behöver hjälp eller har frågor så maila oss på info@blossom.fi

Vi är glada över att du väljer att sälja våra produkter i din butik !

Blossom AB
Rivägen 33
68620 Jakobstad
Finland
info@blossom.fi
+358 6 7210 840
VAT FI19584704 
Powered by Winbas e-handel
grad objHeader

Kundvagn

Kundvagnen är tom
grad objHeader

Mitt konto

Kund nr:

Lösenord:closed Glömt lösenordet